Behandelingen

Gelpolishbehandeling

Heeft u van nature stevige nagels? Dan is de gelpolishbehandeling ideaal. Met een dun laagje rubberbase krijgen uw nagels een mooie egale basis en iets meer stevigheid. Vervolgens kiest u een kleur naar keuze uit. In 2 dunne laagjes worden uw nagels prachtig gelakt. Hierna wordt er een topcoat aangebracht, deze zorgt voor een mooie glans gedurende 3 weken. Bij de behandeling zit standaard een mini manicure behandeling. Hierbij worden de nagelriemen voorzichten naar achter geduwd en eventuele velletjes verwijderd. Als de behandeling klaar is worden uw nagels verzorgt met nagelriemolie en een heerlijke hand- en nagel crème.

 

 

Nail-Art

Met Nail-Art kunnen we heel veel variaties op de nagels maken. Denk aan glitters, stempels, folieprints, water-decals, swarovski steentjes en handgetekende nail-art. Op deze manier verfraai je de gelpolish en worden je nagels een schilderijtje om naar te kijken. Vraag naar de mogelijkheden! Wist u dat de meeste Nail-art varianten bij de basisprijs zijn inbegrepen?

Versteviging natuurlijke nagels

Zijn uw natuurlijke nagels niet stevig genoeg voor een standaard gelpolishbehandeling? Dan kan de oplossing zijn om de nagels te verstevigen met Next Gel. Next Gel is een acryl en gel in één. Een prachtige product waarmee heel dun gewerkt kan worden en optimale stevigheid biedt. Zo heeft het product de stevigheid van acryl en de flexibiliteit van gel. Nadat de nagels verstevigd zijn kunnen ze gelakt worden met een gelpolish naar keuze.

Verlenging

Met verlenging bedoelen we het verlengen van het nagelbed van de natuurlijke nagel. Heeft u korte nagels, maar wilt u graag meer lengte, dan verlengen we de nagel met Next Gel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een sjabloon. Het verlengen met een sjabloon is de meest natuurlijke en stevige verlenging. Nadat de nagels verlengd zijn worden ze in vorm gevijld en kunt u een gelpolish kleur kiezen.