Nieuws

WIJZIGING IN DE OPENINGSTIJDEN. Vanaf donderdag 29 juni 2023 is Eukies Nagels om de week op donderdagen gesloten. De afspraken kunnen ingepland worden op mijn overige werkdagen. Dit is een testfase om te kijken of dit werkt. Ondervind je problemen met afspraken maken dan hoor ik dit graag!

NIEUW LOGO!!! Bij nieuwe plannen hoort een mooi logo. Zoals jullie weten ben ik in april geslaagd als Educator. Inmiddels ben ik vanaf september op de vrijdagen werkzaam bij Nagelinkoop.nl als educator. Ik heb zoveel plezier in het lesgeven dat ik ook bij mij in de salon nagelstylistes wil opleiden. Wil jij graag nagelstyliste worden of ben je al nagelstyliste en loop je tegen bepaalde dingen aan in je werk? Dan kun je vanaf nu contact opnemen met mij en bekijken we de mogelijkheden!

 

VAKANTIEPLANNING 2024/2025

- 6 mei tot en met 12 mei 2024

- 22 juli tot en met 4 augustus 2024

- 19 augustus tot en met 25 augustus 2024

- 24 december 2024 tot en met 5 januari 2025

GESLAAGD!!! Hoera op 25 april 2022 heb ik mijn examen behaald van de Pre Educators training bij Urban Nails. Dit betekent dat ik vanaf nu bevoegd ben om anderen op te leiden tot nagelstylist(e). Ook mag ik trainingen en workshops geven en certificaten daarvoor overhandigen. Met heel veel enthousiasme ga ik "klein" beginnen met het aanbod van opleidingen en trainingen. Hou daarom vooral mijn website in de gaten mocht je interesse hebben om een opleiding bij Eukies Nagels te volgen!

Ik ben eind februari 2022 een super leuk nieuw avontuur gestart. Ik volg namelijk de educators training bij Urban Nails in Pelt (België). Als alles volgens plan verloopt mag ik mezelf vanaf 25 april 2022, educator by Urban Nails noemen. Mijn doel is om startende nagelstylistes op te gaan leiden, maar ook om collega nagelstylistes naar een hoger niveau te helpen op het gebied van perfectie en bijscholing. Dit kan op locatie zijn, maar ook bij mij in de salon. Hoe leuk is het om je kennis te delen!!! Ik ben in ieder geval mega enthousiast. Wanneer ik klaar ben met de opleiding zal ik op mijn website de mogelijkheden voor opleidingen en trainingen plaatsen.